Området

Området

Velkommen til Tulipanhusene i det livlige og attraktive nabolag i Tilst. Tulipanhusene har fået sit navn, da det ligger på den tidligere natur- og tulipangartnerigrund.

Her tilbydes en hverdag med alt inden for rækkevidde og naturen uden for døren. Ifølge lokalbefolkningen i Tilst er top fem kendetegn for Tilst; godt naboskab, skøn natur, masser af sportsaktiviteter, gode indkøbsmuligheder og godt miljø for børnefamilier. Der er 41 butikker, 14 spisesteder og 8 sportsklubber i området, så uanset hvad dit behov er, kan det indfries i her.

 Her er masser af pasningsmuligheder, skoler, offentlig transport, grønne områder og gode indkøbsmuligheder. De velanlagte stisystemer ligger umiddelbart op til området og gør det trygt at cykle eller gå i skole. Særlig populær er den nye supercykelsti ind til Aarhus midtby.

 

Praktik og livsnyderi går hånd i hånd

Én af de mange grunde til, at Tilst bliver mere og mere populært, er placeringen og de infrastrukturelle forhold. Særlig populær er den såkaldte supercykelsti ind til Aarhus, hvor cykler og elmotorerne nyder godt af den sikre, gratis og sunde vej til og fra arbejde. Desuden er der gode busforbindelser og E45 er under 5 kilometer væk. Bor du i Tilst, kan børnene også klare det meste af skole- og institutionstiden i lokalområdet. Her er folkeskole, vuggestue, børnehave, gymnasium, teknisk skole og videregående uddannelse i cykelafstand.

Med en vedligeholdelsesvenlig bolig får du tid til det, der booster livskvaliteten. Området omkring Tulipanhusene er designet til fællesskab, og der er gjort plads til adskillige grønne åbne rum, opholdspladser og legeplads. Når tulipanerne blomstrer vil området eksplodere i et væld af farver, og de smukke regnvandsbassiner vil spejle solens stråler som små søer midt i det grønne. Bevæger du dig længere ud, byder Tilst Bypark på et stort naturskønt område med store græsarealer, skov og hyggelige stier, der indbyder til løbeture og hundeluftning. Desuden er True skov og Skjoldhøjskolen populære turmål.

En blomstrende fortid og en blomstrende fremtid

Dit fremtidige hjem ligger i et område med en blomstrende forhistorie. Her har tusindvis af tulipaner prydet markerne i et farvefyrværkeri, så langt øjet rakte. Dén historie føres naturligvis videre i visionen om det nye boligområde - både i bogstavelig forstand med tulipanoaser mellem bygningerne, men også i mere metaforiske greb, hvor bygningerne strækker sig mod solen i smukke rækker.
Find din nye bolig

"Området er naturskønt i alle retninger. Projektområdet designes med frie, grønne og rekreative rum, og hvor der er fokus på god plads og gode opholdsarealer. Regnvandsbassinerne giver noget struktur og skaber et rekreativt islæt med de mange regnvandskanaler og sivplanter"

Projektudvikler, E3 Holding

Alt lige inden for rækkevidde

Tulipanhusene er et boligområde, der henvender sig til en bred målgruppe af singler, unge par, mindre familier og yngre seniorer. Boligerne er delevenlige og også ideelle for studerende, da man nær ved Tulipanhusene finder byens mange uddannelsesinstitutioner.

Indkøbsmuligheder er inden for rækkevidde med kun 2 km til Tilst´s store butiksområde, en kommende Rema1000 kun 500 meter fra din hoveddør, Tilst skole kun 7 minutter væk på cykel og TST Aktiv Center, som tilbyder 14 idrætsgrene er kun 2,2 km væk.

Tulipanhusene er det perfekte hjem for dig, der elsker fornemmelsen af hus, men ikke gider vedligehold af parcel og den store have.

Bliv kontaktet

Book en fremvisning til en lejebolig i Tulipanhusene. Skriv dig op her, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

0
Kilometer til butiksområde
0
Kilometer til Aarhus C
0
Lejligheder og rækkehuse til leje
chevron-downchevron-leftchevron-right

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.