Lejeboliger

Lejeboligerne

Tulipanhusene er tegnet til et liv, hvor tiden er vigtig, pladsbehovet varierende, frisk luft samt nærheden til Aarhus er afgørende.

Tulipanhusene består af 446 elegante lejeboliger i varierende størrelser fra 35-78 m2. Der er 6 typer at vælge imellem, hvoraf en del er rækkehuse og resten er lejligheder, så der er helt sikkert et hjem, der passer til netop dine behov. Boligerne er tegnet med fokus på optimale planløsninger, så selv de mindre lejligheder har 2 værelser. De store boliger har 3 værelser.

Find din nye lejlighed

”Én boligtype med fire forskellige ankomstfacader og fire forskellige havefacader – dét er spil i detaljen”

Anja Balle Iversen, Civilingeniør i Arkitektur & Design, Svend Poulsen

Gedigent, gennemtænkt og nytænkende

Et helt særligt kendetegn for Tulipanhusene er vinduespartierne. De alsidige former og placeringer giver et spændende spil set udefra og gør, at samme boligtyper får helt forskellige udtryk, når man står i rummene. Samtidig er der fokus på muligheder for maksimalt udsyn og minimalt indsyn. Alle boliger er lyse og imødekommende og holder et stilrent og ensartet look i alle rum. Det matlakerede lamelparket i egetræ er gennemgående – bortset fra i badeværelset, der har flotte klinker på gulv og i bruseniche. Køkkenet er fra HTH med hvide, grebsfrie låger med matchende hvid, slidstærk bordplade i gennemfarvet laminat. Der er integrerede spots i underskabene, og den glaskeramiske kogesektion, indbygningsovnen og køle/fryseskabe er af mærket Zanussi. Der er opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i samtlige boliger - også fra Zanussi. Til hver bolig hører et depotrum samt havestykke/altan og mellem boligerne plantes bøgehække. Til håndtering af affald er der nedgravede miljøstationer, og der er masser af parkeringspladser til dig og dine gæster.

Find din nye lejlighed

Bliv kontaktet

Book en fremvisning til en lejebolig i Tulipanhusene. Skriv dig op her, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

0
Kilometer til butiksområde
0
Kilometer til Aarhus C
0
Lejligheder og rækkehuse til leje
chevron-downchevron-leftchevron-right

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.