Arkitekturen

Arkitekturen

"Inspirationen til Tulipanhusene tager afsæt i de traditionelle engelske rækkehuse, der er ensartede i udtryk, men med små forskydninger og detaljer, der adskiller hvert hus fra det næste. Den smukke, lyse mursten sat sammen med teakbejset og kobberfarvede detaljer skaber et smukt og afvekslende udtryk".

Projektudvikler, E3 Holding

Find din nye lejlighed

”Én boligtype med fire forskellige ankomstfacader og fire forskellige havefacader – dét er spil i detaljen”

Anja Balle Iversen, Civilingeniør i Arkitektur & Design, Svend Poulsen A/S

Højt æstetisk niveau og ingen kompromisser

Når man laver et stort boligområde med mange bygninger er det essentielt, at man i arkitekturen skaber variation og liv. Civilingeniør i arkitektur og design, Anja Balle Iversen forklarer:

”Vi har valgt at holde et højt æstetisk niveau i valg af materialer, der får lov at gå igen i hele området og binder arkitekturen sammen. Variationen i bygningerne skabes i den nære skala, hvor fokus har været at arbejde med store variationer i former og linjer.  En anden variationsfaktor er de mange forskydninger i bygningernes placering i forhold til hinanden. Her er der et spændende kig ned langs bygningernes bølgende linjer. At det også skaber private nicher, mulighed for ophold på begge sider af boligen og bedre haver, samt en blødere overgang til områdets fællesarealer, er naturligvis også en vigtig faktor”.

Find din nye lejlighed

Bliv kontaktet

Book en fremvisning til en lejebolig i Tulipanhusene. Skriv dig op her, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

chevron-downchevron-leftchevron-right

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.